O nama

Agencija Vuk NEKRETNINE bavi se posredovanjem u prometu i zakupu svih vrsta nepokretnosti (stanovi, kuće, vile, lokali, poslovne zgrade, sve vrste zemljišta). U registar posrednika upisani smo pod brojem 1188.

Nastali smo kao porodična kompanija koja razume potrebu klijenata za sigurnošću prilikom prometa i zakupa nepokretnosti, koje su u vlasništvu pravnih i fizičkih lica. Odlikuje nas izuzetna posvećenost poslu, tako da smo bez obzira na radno vreme dostupni u svako doba dana. Bavimo se isključivo nekretninama koje poseduju potpuno jasnu i zakonski odredjenu dokumentaciju i samim time ne prihvatamo svaki posao i po svaku cenu. Pomaže nam advokatska kancelarija čiji su advokati na usluzi za rešavanje svih pravnih pitanja.

Brinemo o vama od početka do kraja posredovanja, od izrade Predugovora i Ugovora o kupoprodaji, overavanja dokumentacije kod Javnog beležnika, prisustvovanja pri isplati do postprodajnih aktivnosti (prenos Infostana, struje, poreske obaveze...).

Sarađujemo sa svim bankama koje odobravaju stambene kredite i vrlo rado ćemo vam pomoći da napravite pravi izbor. U svakom trenutku nam se možete obratiti za savet kao i preporuku, jer se veliki broj naših saradnika bavi renoviranjem i adaptacijama objekata, kao i njihovim redovnim održavanjem.

Direktor i osnivač
Marko Hamović

2024. Sva prava zadržana. Vuk Nekretnine
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.